Yii Framework PHP development blog

Izdelava internet strani Weblog.

Kako ustvariti Gmail račun – elektronska pošta

Kako ustvariti gmail elektronski naslov - pošta Kar nekaj obiskovalcev (ne boste verjeli) se zadnje čas sprašuje kako ustvariti Gmail račun za uporabo elektronsko pošto. Predal za elektronsko pošto ni potrebno ustvarjati posebej. Ko ustvarite Google Accounts – Google račun, boste s tem dobili dostop do skoraj vseh servisov, ki jih Google nudi brezplačno. Med njimi je tudi elektronska pošta. To pomeni, da lahko z ustvarjenim račun uporabljate YouTube, izdelate svoj blog – Blogger.com, spletno stran, se prijavljate v spletne strani, ki omogočajo prijavo z Google računo, ipd.

Kje torej začeti? Odpravite se na: ustvari google račun in vnesite željene podatke. Za uspešno registracijo ne potrebujete dodatnega email naslova. Po uspešni registraciji lahko z vašim novim račun začnete uporabljati servise, ki jih nudi Google.

Varnost uporabniškega računa
Pri izbiri gesla se izogibajte kombinaciji vašega imena in priimka, datuma rojstva, imena otrok, staršev ipd. Geslo skušajte ustvariti v kombinaciji črk in številk. Še bolje je če v kombinaciji uporabite znake. Primer: m0?x7+9@2#, kar bo sistem smatral za močno geslo. Kombinacijo gesla si nato shranite.

Za pomoč odeskajte na naslednjo stran: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=sl&answer=27441

Posted on 12.10.10 by admin, under internet, splet.

4 Comments to “Kako ustvariti Gmail račun – elektronska pošta”

#1 Posted by marko pisek (30.06.11 at 09:25 )

zelo vsec pridni fantje

#2 Posted by Sandra (22.07.11 at 14:00 )

=)

#3 Posted by Rok (16.11.11 at 12:59 )

všeč mi je.

#4 Posted by andrej (15.01.12 at 14:01 )

da vidimo

Komentiraj objavo
Varnostna koda (obvezno) :