Yii Framework PHP development blog

Izdelava internet strani Weblog.

Kako izbrisati Facbook profil / račun? – vodič po korakih

Potrdite izbris facebook profil V enem prejšnji objavi, na temo izbris Facebook profila (vzrok – politika zasebnosti), je bilo govora o ustanovljeni kampaniji Quitfacebook.com. Ker se je iz strani obiskovalcev bloga opazilo povečano zanimanje za popoln izbris / odstranitev svojega facebook računa / profila, je vodič na to temo povsem na mestu.

Najlažja metoda je slednja : preden se lotite izbrisa, se prepričajte da ste odstranili vse ostale račune (npr. Twitter), ki omogočajo vpis z Facebook računom, saj se po odstranitvi ne boste mogli več vpisovati s Facebook računom.

  1. V naslovno vrstico brskalnika (URL – address bar) prilepite, ali kliknite naslednjo povezavo : http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
    Pokazala se vam bo stran, ki vas opozori, da po potrditvi vašega računa ni mogoče ponovno aktivirati. Kaj boste kliknili je vaša stvar :)

  2. Če boste izbris potrdili, vas bo pričakalo okno kje vpišete vaše geslo (s čimer potrjujete, da ste lastnik računa) in varnostno kodo.
  3. Pomembno : ko potrdite, se ne poskušajte ponovno vpisati (logirati) v račun!
  4. Preverite pošto, ki ste jo uporabili za vpis. Prejeli boste obvestilo, ki pravi, da bo račun izbrisan v 14 dneh. Med tem časom ga lahko še vedno nazaj aktivirate.
  5. V roku 14 dneh, bi vsi vaši komentarji, objave, informacije in ostale vsebine mogle postati nedostopne.

Pa uspešen izbris!

Posted on 16.07.10 by admin, under splet.

Komentiraj objavo
Varnostna koda (obvezno) :