Yii Framework PHP development blog

Izdelava internet strani Weblog.

Izdelava internetnih strani ki prodajajo

Internetne strani ki prodajajoNajvečja napaka, ki jo “spletno neizkušena” podjetja ponavadi naredijo je, da slepo zaupajo izdelavo nekomu, ki se predstavlja kot najcenejša ali zelo poceni rešitev za vašo internetno predstavitev / prodajo. Na spletu je tako zaslediti izdelovalce spletnih strani, ki na svoji strani poleg montaže kuhinjske opreme in prodaje pohištva ponujajo tudi storitve kot so izdelava internetnih strani. Tudi preko brezplačnih servisov tipa Izdelava internetnih strani z google sites. Meni je takšna stran enostavno polepšala dan, in so mi takšna dejanja povsem razumljiva, ali pač ne :)

Na spletu, ni pomembno kako veliko je tvoje podjetje ali kako bogato je opremljena tvoja pisarna, ker ljudje tega preprosto ne vidijo. To koristi predvsem majhnim spletnim trgovinam, ki s spletno prodajo iztržijo veliko več, kot pa če bi najeli / odkupili poslovne prostore za prodajo, ki predstavljajo za marsikoga velik finančni  izziv. Vsi pač nimajo možnosti gradnje/najema trgovine velikosti supermarketov. Ta isti ljudje, so ponavadi pravi mali strokovnjaki za svoje področje, in točno vedo katere izdelke bo kupec potreboval, zato preprosto vse imajo, ali pa vam izdelek v dogovorjenem roku dobavijo (zaenkrat imam boljše izkušnje z malimi specializiranimi trgovinami kot z večjimi).

Kaj ima to veze z izdelavo spletnih strani? Če si strokovnjak za svoje področje, svoje področje obvladuj. V referencah ima omenjen ponudnik stranke, katerim je izdelal predstavitveno interneto stran (kvalitete ni potrebno komentirati). Namesto registrirane domene, je strankina stran bila postavljena na poddomeno njegovega podjetja, halo!?! Tukaj steče zgodba, da se podjetja svojih napak začnejo zavedati šele, ko si zaželijo spletne prisotnosti,reklame,oglaševanja in se začnejo spraševati kako tako majhen odziv. Ker jim taisti strokovnjak za vse ne more več nuditi nadalnje podpore, se odpravijo k specializiranim podjetjem za splet, ki pa so za mnoge predraga in njihovo delo daleč precenjeno. Kolikšna je torej cena dobre spletne strani, ki vam prinaša obisk in povečuje prodajo? Neprecenljiva :)

Posted on 06.07.10 by admin, under internet.

Komentiraj objavo
Varnostna koda (obvezno) :