Yii Framework PHP development blog

Izdelava internet strani Weblog.

Internet Explorer 9 – predogled

Prototipna različica IE9 veliko boljšaMicrosoft je izdal prvo posodobitev za svoj Internet Explorer 9 – demo različice. Najnovejšo verzija prinaša nekatere izboljšave, hitrost, podporo standardom, in strojno pospeševanje HTML5 funkcij.
Najboljša novica za javnost je, da je IE9 delećen že nekaj pomembnih hitrostnih izboljšav od prveg predogledne verzije v začetku tega leta. Na primer, IE 9 sedaj meri moči z brskalniki kot so Safari, Google Chrome in Opera na testu Sunspider JavaScript, ki poskuša meriti, kako bo brskalnik opravlil z JavaScript kodo, nekatere funkcije ki so pomembne za Gmail in Facebook.

Čeprav IE9 še vedno ni najhitrejši brskalnik, ko gre za JavaScript, je razlika med konkurenco postala že dovolj majhna?

Medtem ko je zadnja prototipna različica IE9 še daleč od željenega, dela Microsoft na IE s polno paro. IE 9 je že nedvomno veliko boljši brskalnik kot njegovi predhodniki – to da je hitrejši, da se ukvarja standardi, podpira (nekatere) HTML5 funkcije, bi glede na veliko število ljudi, ki uporabljajo IE lahko pomagalo premakniti splet naprej.

Če hočete prototip testirati in se o njegovih zmogljivostih prepričati, ga najdete tukaj : Internet Explorer 9 – download

Posted on 07.05.10 by admin, under internet.

Komentiraj objavo
Varnostna koda (obvezno) :