Yii Framework PHP development blog

Izdelava internet strani Weblog.

Archive for June, 2010

Microsoft – nadgradnja poštnega servisa Hotmail – Windows Live

hotmail posodbitev in nove funkcije

Microsoftu se z posodobitvijo ne mudi

V odgovor tekmecem, se je Microsoft lotil nadgradnje svojega spletnega servisa Hotmail – Windows Live. Po zadnjih podatkih naj nebi šlo brez tehničnih težav. Tako so nove verzije deležni manj kot 1% vseh uporabnikov tega spletnega servisa. (more…)

Posted on 30 June '10 by admin, under splet. No Comments.

Seznam spletnih imenikov (direktorij) za vpis spletne strani

seznam slovenskih imenikov / direktorijev za vpis Kadar smo na novo postavili spletno stran ali pa želimo obstoječo promovirati in na ta način ustvariti dodaten promet na strani (povečati število obiskovalcev), so nam v veliko pomoč spletni imeniki. Poleg števila obiskovalcev, ki jih privabijo pomagajo pri rangiranju v spletnih iskalnikih in s tem večkraten obisk pajkov na vaši strani. (more…)

Posted on 20 June '10 by admin, under internet, splet. 6 Comments.

Vojne brskalnikov – Opera hitrejša kot Google Chrome?

Brskalnik opera hitrejši kot Google Chrome - test hitrostiGoogle je ob svoji izdaji novega brskalnika Chrome 5 izdelal reklamni spot pri katerem je hitrost brskalnika testiral s istrelitvijo krompirja (potato gun). Skandinavsko podjetje Opera Software, je izdalo nizko proračunski reklamni spot pri katerem se pošalijo iz nedavno izdane reklame za Google Chrome. Oba brskalnika sta torej hitrejša od krompirja (kdo bi si mislil).

(more…)

Posted on 3 June '10 by admin, under internet. 1 Comment.

Optimizacija spletne strani – vpis v imenike

Video z nasveti za optimizacijo spletne strani - kako optimizirati stran z vpisom Nasveti so namenjeni vsem začetnikom, ki bi radi povečali obiskanost svojega spletnega mesta. Kadar se lotevate optimizacije vaše spletne strani, so vam na voljo brezplačni imeniki (direktoriji), kamor lahko oddate svojo povezavo. Prednost takšne povezave je, da je trajna, saj so imeniki na internetu prisotni po več let (nekateri že več kot 15 let). Pri optimizaciji strani je zelo pomembno, da vašo vsebino pravilno predstavite, saj jo bodo iskalniki tako lažje našli in večkrat obiskali.

(more…)

Posted on 2 June '10 by admin, under splet. 1 Comment.